Bejegyzések-információk

Ezt a bejegyzést azon néhány vendég ihlette, akik a rosszul kiválasztott pillás után jöttek hozzám, hogy hozzam rendbe elrontott szempillájukat.

A történelem legszebb asszonyai már az ókorban ismerték a gyümölcssavak bőrfiatalító hatását. Kleopátra savanyú szamártejben fürdött, a Napkirály udvarában az udvarhölgyek musttal és borral mosták az arcukat. Magyar népszokásként reszelt almapakolással tették széppé a menyasszony arcát a jeles nap előtt.

Itt az ősz, sőt lassan már a tél kezdődik. Ez az jelenti, hogy itt van az elengedés, befelé fordulás időszaka is. Bőrápolásra lefordítva, ez a koptatás időszaka: gyémántfejes bőrcsiszolás és a kémiai hámlasztás! (elengedjük az elhalt szarusejteket, befogadjuk a tápláló hatóanyagokat a bőrbe)

Egyre több nő hódol a 3D műszempilla divatjának, de vajon miért is?
Az érzés, hogy a szempilláink mindig szépek, látványosak, hosszúak, íveltek, feketék; hogy kiemelik a szemünk szépségét, és hogy a nappali sminket helyettesítik, leírhatatlan. Ezt tapasztalni, érezni kell.

Szempilla stylistként nem csak a műszempillához kell érteni, még fontosabb, hogy a természetes szempillákról és környezetéről is tudjunk mindent. Fontos felismernünk, ha a szemhéj vagy a szempilla nem egészséges.

© 2021 Lashes and Beauty by Barbi Czakó. Minden jog fenntartva
Adószám: 55991253-1-22
54741481 Kisadózó 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el